TRAINERSWERK

Breathe in Pitches & Presentations

Breathe in Pitches & Presentations

Voor wie?
Voor iedereen die beter wil leren speechen, spreken of pitchen!

Inhoud
Het succes van deze training zit m in het ‘doen’ en het werkelijk ervaren van je kracht en kwetsbaarheid tijdens het spreken. Er is veel ruimte voor onderzoek en praktijk en deelnemers worden gevoed door te kijken naar elkaar en naar beroemde en beruchte sprekers. Vragen waar je antwoord op vindt tijdens deze training zijn onder andere:

  • wat maakt het dat je geboeid naar iemand blijft luisteren?
  • wat maakt het vaak voor veel mensen zo spannend om het woord te nemen?
  • wat beteken de lichamelijke sensaties die je tijdens het presenteren kan ervaren?
  • ….en nog veel meer…

Vorm
Tijdens deze ‘doe’-training begin je met presenteren. Daarna presenteer je nog een keer. En nog een keer…en nog een keer. De training is zo opgebouwd dat je in kleine stappen wordt uitgenodigd om uit je comfortzone te stappen. Het bewust inzetten van je adem tijdens de moeilijke momenten leert je om in rust en vertrouwen je verhaal over te brengen. Aan aan het einde van de training ben je in staat om krachtig en waarachtig het woord te voeren ten overstaan het publiek. Bij iedere verhaspeling juich je, bij iedere stilte die valt schreeuw je het uit pret van binnen. Je leert dat kwetsbaar durven zijn jou uiteindelijk een heel krachtig en authentieke presentator maakt. Fail fast and frequently!

Individuele Ademsessie
Als extra toevoeging aan deze training is het mogelijk om een individueel begeleide ademsessie te doen waarin je je bewuste en onbewuste beperkende patronen gaat ervaren en oplossen. Dit heeft als enorm fijn voordeel dat je tijdens spanningsvolle momenten beter in staat bent om je eigen adem op een natuurlijke en ontspannen manier in te zetten. En als jij meer ontspant dan ontspannen je toehoorders ook en zijn ze veel ontvankelijker voor je boodschap.

Kernwoorden
Lerend ervaren en er doorheen ademen

Duur van de training
2 dagen [1 basisdag en 1 terugkomdag]

Investering
Open inschrijving particulier € 495,00 per dag. In-company €895,00 per dag [min. 4 en max 8 deelnemers].

Deze bedragen zijn exclusief de kosten van een individuele ademsessie. Kijk onder ‘Eerlijke tarieven’ om te zien welk tarief voor jou van toepassing is.

Voor In-company trainingen wordt afhankelijk van het aantal deelnemers een voorstel op maat gemaakt.

Dit wil ik!

Inspiratie