Wat is Transformational Breath®

Life is too short to be out of breath!

Wat is Transformational Breath®?

Transformational Breath® is een krachtige, zelfhelende ademtechniek die op allerlei manieren invloed heeft op je systeem en op je leven. Je leert tijdens ademsessies  te ademen in een vloeiende golfbeweging waarbij je een diepere inademing en ontspannen uitademing bewerkstelligt zonder pauzes. Je creert hierdoor letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven. Zuurstof is onze eerste levensbehoefte en als je daar meer van in je lichaam krijgt dan wordt je daar fysiek sterker van. Je weerstand gaat omhoog en je uithoudingsvermogen neemt toe waardoor je algehele vitaliteit een enorme boost krijgt.

Verder heeft het ademen als bijkomend voordeel dat je lymfedrainage 15 keer zo hard gaat werken waardoor je ontgiftigingscapaciteit enorm toeneemt. Je lichaam krijgt van  binnen dus een heerlijke schoonmaakbeurt!

Naast het fysieke aspect is er ook een emotioneel-mentaal deel dat tijdens een ademsessie aangeraakt wordt. Alle emoties en overtuigingen die je je hele leven bij je hebt gehouden maar die jou niet langer dienen komen op bewust en onbewust niveau omhoog en worden getransformeerd. Zo ruim je op. Zo ga je van overleven naar ten volste leven. Zo ga je van zwaar en dicht naar meer lucht en licht!

Als bonus verhoogt een ademsessie ook nog je bewustzijnsniveau waardoor je de verbinding verstevigt met jezelf en de wereld om je heen. Je leeft meer vanuit je hart en vanuit het diepste van je wezen en je weten zet je jezelf neer op de grond!

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

“Ik heb nu een aantal ademsessies bij Lilian gevolgd. Ik had geen idee wat ik precies moest verwachten, de reden waarom ik naar haar toe ben gegaan is, dat ik hoog adem en regelmatig niet tot rust kom in mijn ademhaling. Dat uit zich voornamelijk met sporten en tijdens stressmomenten. Wat Lillian met je doet is ongelofelijk, het brengt me na 2 sessies al meer dan waarvoor ik gekomen ben. Lillian is een hele fijne plezierige vrouw, zeer warm en gevoelig. Het is hard werken tijdens zo’n ademsessie, echter daarna voel ik me de hele dag zeer relaxt en uitgerust. Heel bijzonder om dit mee te maken. Ik blijf voorlopig nog bij Lilian langskomen voor meer ademsessie. Kan het iedereen aanraden.”

Monique van der Ende

Inspiratie video’s