ADEMWIJS!

Life is too short to be out of breath!

Ademwijs

Unlimited Breath® is een krachtige, zelfhelende ademtechniek die op allerlei manieren invloed heeft op je systeem en op je leven. Je leert tijdens ademsessies te ademen in een vloeiende golfbeweging waarbij je een diepere inademing en ontspannen uitademing bewerkstelligt zonder pauzes. Je creert hierdoor letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven. Zuurstof is onze eerste levensbehoefte en als je daar meer van in je lichaam krijgt dan wordt je daar fysiek sterker van. Je weerstand gaat omhoog en je uithoudingsvermogen neemt toe waardoor je algehele vitaliteit een enorme boost krijgt.

ADEMWIJS IN WERK!

Ademwijs in werk! is een onderdeel van Lilian Unlimited dat zich richt op het vergroten van het welzijn en duurzame inzetbaarheid van mensen in organisaties.

ADEMWIJS IN SCHOOL!

LilianUnlimited heeft met ‘Ademwijs in school’ voor ogen om zoveel mogelijk docenten, schoolleiders en kinderen kennis te laten maken met de vitaliserende en ondersteunende kracht van de adem.

Ademwijs voor ouders en kids | Lilian Unlimited

ADEMWIJS VOOR OUDERS!

De online training Ademwijs voor ouders is speciaal door Lilian ontwikkeld om ouders in deze uitdagende tijden een aantal praktische, makkelijke ademoefeningen & tips te geven.

Breathe with me!

Even 5 minuutjes ademen. Als de cirkel wit is heb je 1 minuut geademd. 

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden