fbpx
Ademwijs in werk!2022-11-22T09:44:06+01:00

Ademwijs in werk!

Life is too short to be out of breath!

Ademwijs in werk!

Ademwijs in werk! is een onderdeel van Lilian Unlimited dat zich richt op het vergroten van het welzijn en duurzame inzetbaarheid van mensen in organisaties.

De toename van het aantal burn-outs in ons land neemt nog steeds ieder jaar toe en de recente cijfers laten zien dat  9% van de mannen en 15% van de vrouwen aangeeft dat ze zich steeds meer opgejaagd voelen in het werkende leven en daardoor steeds meer druk ervaren.

Wat levert het op?

Curatief

Als er sprake is van Burn-out en medewerkers uitgeblust thuis komen te zitten dan werkt de adem krachtig en doeltreffend om vertrouwen, vitaliteit en werkvermogen op te bouwen. Op fysiek en mentaal niveau werkt de adem als een katalysator en ondersteunt het op een hele vriendelijke manier bij het reintegreren van medewerkers.
Want hoe eerder men weer met kracht en vertrouwen terug kan keren in het ritme van werken hoe beter dit is voor werkelijk herstel. De medewerker wordt geleerd om heel bewust de adem in te zetten om er voor te zorgen dat uitval of terugval voorkomen wordt.

Preventief

Voorkomen is beter dan genezen. En daarom hebben bewuste werknemers en werkgevers  een voorsprong op de rest. Want bewust ademen levert in ieder geval op dat het gevoel van welzijn en welbevinden enorm toeneemt binnen de organisatie waardoor de kans op uitval met zienderogen afneemt.

Lilian Korzilius
Stoombootweg 41
1035 TT Amsterdam

06-13041240

hallo@lilianunlimited.nl

Ademcoaching op de werkplek2020-04-06T08:55:36+02:00

Ademcoaching op de werkplek

Ademwijs in werk! biedt op de werkplek een korte Quickfix ademkracht-workshop aan. Je leert in een kort tijdsbestek hoe je de adem kan inzetten om bijvoorbeeld tijdens het werk een scherpere focus te krijgen of om meer te ontspannen tijdens ‘spannende’ momenten. Of gewoon meer energie om de dag mee door te komen! Uiteraard wordt er altijd gewerkt vanuit persoonlijke vragen en behoeften.

Voor wie: iedereen die behoefte heeft om de adem te leren inzetten als ont-stresser en/of ‘vitaliser’ gedurende de dag.

Duur: 30 min – 1 uur [afhankelijk grootte groep]

Ademprogramma ‘de bewuste werker’2020-04-06T08:55:11+02:00

Ademprogramma ‘de bewuste werker’

In dit korte maar intensieve programma wordt er in een kleine setting 4 keer bij elkaar gekomen met maximaal 4 deelnemers. Na het programma heb je een groter bewustzijn op je eigen adempatroon ontwikkeld en  weet je tijdens spanningsvolle momenten de adem in te zetten. Dit gebeurt door middel van ademanalyses, begeleide ademsessies, verdiepende bewustwordingsoefeningen en vooral ook praktische tips.

Duur: 4 weken van 4 bijeenkomsten van 2,5 uur

Aantal deelnemers: 4 personen [minimaal 3 personen]

Ademwijs in werk!2020-04-07T15:32:46+02:00

Ademwijs in werk!

In deze super praktische, informatieve en luchtige workshop geeft Breathe in Business de nodige achtergrondinformatie over de adem en het effect daarvan op onze dagelijkse doen en laten. Uiteraard is er ook veel ruimte om de adem zelf te ontdekken en deze in te zetten voor het eigen welzijn.

Er wordt je geleerd vanuit de theorie en praktijk om je eigen  mind & body beter te managen. Dit levert je gelijk meer ontspanning en lol op en daardoor meer creativiteit en focus!

In deze 2,5 uur durende workshop komen onder andere aan bod komt:

  • Hoezo bewust ademen?
  • Biologie en fysiologie van het ademsysteem
  • Vitaliteit en energiemanagement
  • Stress – burnout – ziekteverzuim
  • A short history of connected breathing
  • Praktische adem-tools voor in de praktijk

Voor wie?

Voor iedereen binnen de organisatie die meer wil weten en leren over het inzetten van het ademsysteem om ziekteverzuim te verlagen en vitaliteit te verhogen.
Aantal deelnemers: 10-12 maximaal [meer deelnemers mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden]

Duur van de workshop: 2,5 -3 uur

Burnout Ademtraject2020-04-07T15:38:07+02:00

Burnout Ademtraject

Ademwijs in werk! biedt ook de mogelijkheid om een individueel ademtraject te boeken ter voorkoming of verhelpen van een Burnout.
In dit traject krijgt de deelnemer in 4- 8 sessies intensieve coaching op persoonlijke vraagstukken. Er wordt naast het inzetten van de adem ook gewerkt met gedachtetraining. Een ademanalyse maakt altijd onderdeel uit van het ademtraject en geeft de deelnemer inzicht over belemmerende en ondersteunende patronen. Dit traject biedt een langdurige oplossing voor een tijdelijke uitdaging!

Maatwerk2020-04-06T08:52:26+02:00

Maatwerk

Ademwijs in werk! levert graag adem-maatwerk dus heeft u een behoefte maar ziet u in het aanbod net niet wat u zoekt? Neem dan contact op en vertel uw verhaal!

Breathe with me!

Even 5 minuutjes ademen. Als de cirkel wit is heb je 1 minuut geademd. 

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden

Titel

Ga naar de bovenkant