LilianUnlimited

Lilian Korzilius

Als kind al voelde ik veel wat er leefde bij de mensen om mij heen en ik kon dat toen niet goed plaatsen omdat het gedrag wat ik zag en hoorde ‘niet klopte’ bij wat mijn gevoel mij vertelde. Het duurde tot ongeveer mijn 23e toen een mini ‘Burn-out’ mij 180 graden liet draaien en ik stap voor stap mijn eigen pad begon te zien. Door intensieve therapie [Voice Dialogue/Inner Child] kon ik steeds beter mijn innerlijke weten en voelen interpreteren aan de hand van alle informatie die ik van andere mensen binnenkreeg. Ik werd daar zo blij en rustig van dat ik toen nog maar 1 doel voor ogen had: andere mensen helpen om dit zelfde te ervaren!
Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar als gedragsspecialist in verschillende functies. Als oefentherapeut, actrice, coach en Ademtrainer ben ik door de jaren heen altijd bezig geweest met het doorgronden en helpen bewust worden van het gedrag en het effect daarvan.
Mensen die met mij werken herkennen mij als een inspirerende, zachtaardige en humorvolle Ademtrainer en coach. Iedereen is dan ook welkom in mijn wereld en ik neem je graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Ik zorg voor een warm en veilig gevoel en dat zijn de basisvoorwaarden om uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te kunnen stappen. En iedere keer als dat weer lukt spring ik een denkbeeldig gat in de lucht.

Ik ben opgeleid oefentherapeut Mensendieck en Transformational Breath® Coach & Trainer en heb door jarenlange ervaring inmiddels deze ademtechniek verfijnd en aangepast. In mijn praktijk werk ik met een breed scala aan ademtechnieken die passen bij de vraag en de behoefte van de klant. Voor mijn manier van werken met de adem is een mooie naam ontstaan: Unlimited Breath.

Unlimited Breath staat voor de altijd uitbreidende, uitdijende, verdiepende en liefdevolle adem!

Verder ben ik actief lid van de International Breath Foundation [IBF] en werk samen met andere ademwerkers aan het professionaliseren van het beroep Ademcoach & trainer!

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaringen kijk dan op LinkedIn.

SAMEN ADEMEN

IBIZA retreat Embrace your soul!

BOEK NU