LilianUnlimited

Lilian Korzilius

Als kind al voelde ik veel wat er leefde bij de mensen om mij heen en ik kon dat toen niet goed plaatsen omdat het gedrag wat ik zag en hoorde ‘niet klopte’ bij wat mijn gevoel mij vertelde. Later begon ik stap voor stap mijn eigen pad te zien en heb ik met hulp van anderen ontdekt waar als gevoelsmens mijn kracht ligt. Ik werd daar zo blij en rustig van dat ik toen nog maar 1 doel voor ogen had: andere mensen helpen om dit zelfde te ervaren!
Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar als gedragsspecialist in verschillende functies. Als Mensendieck oefentherapeut, trainer, actrice, coach en Ademtherapeut ben ik door de jaren heen altijd bezig geweest met het doorgronden en helpen bewust worden van het gedrag en het effect daarvan.
Mensen die met mij werken herkennen mij als een inspirerende, zachtaardige en humorvolle Ademtherapeut en -coach. Iedereen is dan ook welkom in mijn wereld en ik neem je graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Ik zorg voor een warm en veilig gevoel en dat zijn de basisvoorwaarden om uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te kunnen stappen. En iedere keer als dat weer lukt spring ik een denkbeeldig gat in de lucht.

Ik ben opgeleid oefentherapeut Mensendieck en Transformational Breath® Coach & Trainer en heb door jarenlange ervaring inmiddels deze ademtechniek verfijnd en aangepast. In mijn praktijk werk ik met een breed scala aan ademtechnieken die passen bij de vraag en de behoefte van de klant.

Mijn manier van werken met de adem staat voor de altijd uitbreidende, uitdijende, verdiepende en liefdevolle adem!

Verder zit ik in het Executive Team van de International Breath Foundation [IBF] en werk samen met andere ademwerkers aan het professionaliseren van het beroep Ademcoach & trainer!

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaringen kijk dan op LinkedIn.

SAMEN ADEMEN

Retreat ‘Embrace your breath’ in Zuid-Spanje