Unlimited Breath®

Life is too short to be out of breath!

Wat is Verbonden Ademwerk?

Verbonden Ademwerk is een krachtige, zelfhelende ademtechniek die op allerlei manieren invloed heeft op je systeem en op je leven. Je leert tijdens ademsessies te ademen in een vloeiende golfbeweging waarbij je een diepere inademing en ontspannen uitademing bewerkstelligt zonder pauzes. Je creert hierdoor letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven. Zuurstof is onze eerste levensbehoefte en als je daar meer van in je lichaam krijgt dan wordt je daar fysiek sterker van. Je weerstand gaat omhoog en je uithoudingsvermogen neemt toe waardoor je algehele vitaliteit een enorme boost krijgt.

Toename ontgiftigingscapaciteit

Verder heeft het ademen als bijkomend voordeel dat je lymfedrainage 15 keer zo hard gaat werken waardoor je ontgiftigingscapaciteit enorm toeneemt. Je lichaam krijgt van binnen dus een heerlijke schoonmaakbeurt!

Emotioneel-mentaal

Naast het fysieke aspect is er ook een emotioneel-mentaal deel dat tijdens een ademsessie aangeraakt wordt. Alle emoties en overtuigingen die je je hele leven bij je hebt gehouden maar die jou niet langer dienen komen op bewust en onbewust niveau omhoog en worden getransformeerd. Zo ruim je op. Zo ga je van overleven naar ten volste leven. Zo ga je van zwaar en dicht naar meer lucht en licht!

Verbinden met jezelf

Als bonus verhoogt een ademsessie ook nog je bewustzijnsniveau waardoor je de verbinding verstevigt met jezelf en de wereld om je heen. Je leeft meer vanuit je hart en vanuit het diepste van je wezen en je weten zet je jezelf neer op de grond!

Lilian Korzilius
Stoombootweg 41
1035 TT Amsterdam

06-13041240

hallo@lilianunlimited.nl

Breathe with me!

Even 5 minuutjes ademen. Als de cirkel wit is heb je 1 minuut geademd. 

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden