Ademtherapie Amsterdam

Life is too short to be out of breath!

Ademtherapie Amsterdam

Ontspannen, diep en vervullend ademhalen: we zouden het een leven lang ‘moeten’ doen. Maar soms lukt dat niet. Een verkeerde ademhaling kan aan de basis staan van veel stress en andere klachten. Denk aan hyperventilatie, disfunctionele ademhaling, maar ook longziekten zoals COPD en astma. Zelfs een virus – bijvoorbeeld corona – kan zorgen voor ademhalingsklachten. Een ademcoach of ademtherapeut biedt uitkomst.

Wat doet een ademtherapeut?

Langdurige stress en emotionele spanningen ontregelen je lichaam en dus ook je ademhaling. Een inefficiënte ademhaling kost energie en draagt bij aan spanningsklachten. Ademtherapie ondersteunt bij het herstellen van een ontspannen, natuurlijke ademhaling. Ook wanneer ademhalingsproblemen een fysieke oorzaak hebben, zoals bij astma en COPD.

Ademtherapie: leren over adem en stress

Een ademtherapeut laat zien en voelen hoe buik-, flank- en borstademhaling op een goede manier werkt. Daarnaast is er méér te leren. Het herkennen van en vooral het omgaan met stress-signalen van het lichaam maken ook deel uit van ademhalingstherapie.

Ademcoach

Een ademcoach helpt je via ademtherapie je ademhaling te verbeteren. Je krijgt voelbaar meer lucht en energie! Neem direct contact op met ademtherapeut Amsterdam, LilianUnlimited. Stoombootweg 41, 1035 TT, Amsterdam. Of bekijk eerst de veelgestelde vragen over de kracht van goed ademhalen.

Lilian Korzilius Ademtherapeut
Stoombootweg 41
1035 TT Amsterdam

06-13041240

hallo@lilianunlimited.nl

Breathe with me!

Even 5 minuutjes ademen. Als de cirkel wit is heb je 1 minuut geademd. 

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden