IBIZA retreat

Life is too short to be out of breath!

IBIZA retreat Embrace your soul!

Op het magische eiland Ibiza heeft LilianUnlimited een prachtige villa gevonden waar een heerlijk programma wordt aangeboden.. Iedere dag yoga, ademsessies, meditatie en verdiepende coaching. Daarnaast kan je genieten van heerlijk en eerlijk eten en massages. De villa Can Vishnu beschikt over 6 luxe 2-persoonskamers en 4 badkamers en in de tuin nodigt de Infinity Pool je uit om een heerlijke duik te nemen! Tijdens de week is er genoeg tijd voor zelfreflectie en kan je naar een strandje gaan of heel verantwoord de Hippy-Market bezoeken ? En als extraatje bieden we je een mindful wijnproefsessie aan! Dus leuker kunnen we het niet maken!

Dus als je toe bent aan week van diepe ontspanning, rust en bezinning met een gezonde dosis lucht en lol? Dan is deze week speciaal voor jou gemaakt!

Lilian Korzilius, Mariët Bakker, Ellen Dekkers [Ademtrainers/yogadocenten] en Wouter de Graaf [coach, kok, masseur] organiseren samen dit prachtige event waar je jezelf heerlijk kunt laven aan het leven zoals het hoort te zijn: lekker in je vel, lekker eten en lekker bewegen en lekker ademen…!

Take a break and fly with us to Ibiza!

Data: verplaatst i.v.m. corona

Kosten: €1200,00

Prijs is inclusief verblijf fullboard, programma en exclusief vliegticket/autohuur

NB. op woensdagavond heeft de kok een avond vrij en zorgen we zelf voor ons eten.

Lilian Korzilius
Stoombootweg 41
1035 TT Amsterdam

06-13041240

hallo@lilianunlimited.nl

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden