Samen ademen

Life is too short to be out of breath!

IBIZA retreat Embrace your soul!

Op het magische eiland Ibiza heeft LilianUnlimited een prachtige villa gevonden waar een heerlijk programma wordt aangeboden.. Iedere dag yoga, ademsessies, meditatie en verdiepende coaching. Daarnaast kan je genieten van heerlijk en eerlijk eten en massages. De villa Can Vishnu beschikt over 6 luxe 2-persoonskamers en 4 badkamers en in de tuin nodigt de Infinity Pool je uit om een heerlijke duik te nemen! Tijdens de week is er genoeg tijd voor zelfreflectie en kan je naar een strandje gaan of heel verantwoord de Hippy-Market bezoeken 🙂 En als extraatje bieden we je een mindful wijnproefsessie aan! Dus leuker kunnen we het niet maken!

Dus als je toe bent aan week van diepe ontspanning, rust en bezinning met een gezonde dosis lucht en lol? Dan is deze week speciaal voor jou gemaakt!

Lilian Korzilius, Mariët Bakker, Ellen Dekkers [Ademtrainers/yogadocenten] en Wouter de Graaf [coach, kok, masseur] organiseren samen dit prachtige event waar je jezelf heerlijk kunt laven aan het leven zoals het hoort te zijn: lekker in je vel, lekker eten en lekker bewegen en lekker ademen…! Take a break and fly with us to Ibiza!

Data: zondag 17 mei – zaterdag 23 mei

Kosten: € 1200,00 [earlybirds tot 15 maart] en  €1400,00 [latebirds]

Prijs is inclusief verblijf fullboard, programma en exclusief vliegticket/autohuur

NB. op woensdagavond 20 mei heeft de kok een avond vrij en zorgen we zelf voor ons eten.

Dit wil ik!

Samen ademen

The Soulsessions! Let’s get it on!

Op vrijdagavond heerlijk het weekend in glijden met goede oude [en verse] soulmusic. Je danst en krijgt een begeleide ademsessie…je komt helemaal in the groove…music is the bridge to our soul en  de adem verstevigt de connectie met je ziel en je zaligheid! Oh yeah!

Tijden: 19.30 – 22.00

Locatie: Yogaschool Noord – NDSM

Bijdrage: € 50,00 [incl.BTW]

Dit wil ik!

Monthly Worldwide Breathing Circles: get connected!

Iedere laatste vrijdag van de maand worden er over de hele wereld ademcirkels georganiseerd. Van Australië tot in Mexico en van Oekraïne tot in Amsterdam!

Overal op de wereld vinden mensen elkaar maandelijks in de adem. De adem maakt je helder, milder, krachtiger en vitaler en het maakt de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen dieper…en dat alles maakt dat je meer rust en vrede ervaart met alles wat er is…ja, ook the bad shit.

Voor wie is de The World Wide Breathing Circle?
Voor iedere wereldburger die beschikt over een ademsysteem! Of je al ervaring hebt met bewust ademen of nog aan het prille begin staat van je adem-carrière: iedereen is welkom!

Tijdens een groepssessie krijg je intensieve begeleiding van een ademcoach die aan de hand van jouw intentie [wat wens je voor jezelf?] je ondersteunt om je adempatroon te verdiepen en te openen. Alleen al het bewuster in en uitademen kan je leven wezenlijk veranderen, laat staan een intensieve ademsessie van 45 minuten! De belofte die dan ook schuilt in het meedoen aan een ademsessie is dat je zeker na afloop verwonderd bent over de kracht van je eigen adem!

Data van de cirkels:

25 oktober
29 november

Aanvang en duur: 18.30 – 20.30 uur [inloop vanaf 18.00 uur]

Locatie: Yogaschool Noord – Nachtegaalstraat 157 – Amsterdam-Noord

Kosten: € 45,00 per losse cirkel

Dit wil ik!