Samen ademen

Life is too short to be out of breath!

Samen ademen

The Soulsessions! Let’s get it on!

Op vrijdagavond heerlijk het weekend in glijden met goede oude [en verse] soulmusic. Je danst en krijgt een begeleide ademsessie…je komt helemaal in the groove…music is the bridge to our soul en  de adem verstevigt de connectie met je ziel en je zaligheid! Oh yeah!

Tijden: 19.30 – 22.00

Locatie: Yogaschool Noord – NDSM

Bijdrage: € 50,00 [incl.BTW]

Dit wil ik!

Monthly Worldwide Breathing Circles: get connected!

Iedere laatste dinsdag van de maand worden er over de hele wereld ademcirkels georganiseerd. Van Australië tot in Mexico en van Oekraïne tot in Amsterdam!

Overal op de wereld vinden mensen elkaar maandelijks in de adem. De adem maakt je helder, milder, krachtiger en vitaler en het maakt de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen dieper…en dat alles maakt dat je meer rust en vrede ervaart met alles wat er is…ja, ook the bad shit.

Voor wie is de The World Wide Breathing Circle?
Voor iedere wereldburger die beschikt over een ademsysteem! Of je al ervaring hebt met bewust ademen of nog aan het prille begin staat van je adem-carrière: iedereen is welkom!

Tijdens een groepssessie krijg je intensieve begeleiding van een ademcoach die aan de hand van jouw intentie [wat wens je voor jezelf?] je ondersteunt om je adempatroon te verdiepen en te openen. Alleen al het bewuster in en uitademen kan je leven wezenlijk veranderen, laat staan een intensieve ademsessie van 45 minuten! De belofte die dan ook schuilt in het meedoen aan een ademsessie is dat je zeker na afloop verwonderd bent over de kracht van je eigen adem!

Data van de cirkels:

29 januari
26 februari
26 maart
30 april
28 mei
Geen cirkel ivm Ademconferentie
Geen cirkel ivm zomervakantie
27 augustus
24 september
29 oktober
26 november

Aanvang en duur: 16.30 – 18.30 uur [inloop vanaf 16.00 uur]

Locatie: Yogaschool Noord – Nachtegaalstraat 157 – Amsterdam-Noord

Kosten: € 50,00 per losse cirkel en € 45,00  als je 6 cirkels vooraf boekt

Betaling vooraf middels factuur en bedragen zijn voor particulieren incl. BTW en voor zakelijke ademers excl. BTW.

Dit wil ik!