Samen ademen

Life is too short to be out of breath!

Ademweekend: Reclaim your soulpower!

Hou je van ademen, groovy music en wil je meer contact met je eigen soul? Dan is dit weekend helemaal voor jou gemaakt! Naast 5 volledige ademsessies Transformational Breath is er tijd voor yoga, meditatie, dance and heel veel lol…yep, that’s garanteed!

Wilna Eenkhoorn [seniortrainer] en Lilian Korzilius [trainer] organiseren samen dit prachtige event waar je jezelf heerlijk kunt laven aan het leven zoals het hoort te zijn: lekker in je vel, lekker eten en lekker bewegen en lekker ademen…! Take a break en kom naar de prachtige boerderij in de polder!

Data: vrijdag 22 november [start 19.00 uur] – 24 november 2019 [einde 17.00 uur]

Kosten: € 450,00 [all-in: verblijf, eten, BTW]

Dit wil ik!

Samen ademen

The Soulsessions! Let’s get it on!

Op vrijdagavond heerlijk het weekend in glijden met goede oude [en verse] soulmusic. Je danst en krijgt een begeleide ademsessie…je komt helemaal in the groove…music is the bridge to our soul en  de adem verstevigt de connectie met je ziel en je zaligheid! Oh yeah!

Tijden: 19.30 – 22.00

Locatie: Yogaschool Noord – NDSM

Bijdrage: € 50,00 [incl.BTW]

Dit wil ik!

Monthly Worldwide Breathing Circles: get connected!

Iedere laatste vrijdag van de maand worden er over de hele wereld ademcirkels georganiseerd. Van Australië tot in Mexico en van Oekraïne tot in Amsterdam!

Overal op de wereld vinden mensen elkaar maandelijks in de adem. De adem maakt je helder, milder, krachtiger en vitaler en het maakt de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen dieper…en dat alles maakt dat je meer rust en vrede ervaart met alles wat er is…ja, ook the bad shit.

Voor wie is de The World Wide Breathing Circle?
Voor iedere wereldburger die beschikt over een ademsysteem! Of je al ervaring hebt met bewust ademen of nog aan het prille begin staat van je adem-carrière: iedereen is welkom!

Tijdens een groepssessie krijg je intensieve begeleiding van een ademcoach die aan de hand van jouw intentie [wat wens je voor jezelf?] je ondersteunt om je adempatroon te verdiepen en te openen. Alleen al het bewuster in en uitademen kan je leven wezenlijk veranderen, laat staan een intensieve ademsessie van 45 minuten! De belofte die dan ook schuilt in het meedoen aan een ademsessie is dat je zeker na afloop verwonderd bent over de kracht van je eigen adem!

Data van de cirkels:

25 oktober
29 november

Aanvang en duur: 18.30 – 20.30 uur [inloop vanaf 18.00 uur]

Locatie: Yogaschool Noord – Nachtegaalstraat 157 – Amsterdam-Noord

Kosten: € 45,00 per losse cirkel

 

Dit wil ik!