Over Lilian

It’s me!

Lilian Korzilius

Lilian is een bevlogen, intelligente, inspirerende, zachtaardige en humorvolle trainer en coach. Iedereen is welkom in haar wereld en ze neemt je dan ook graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Dat ze zorgt voor een warm en veilig gevoel is een voorwaarde om je uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te laten stappen. En iedere keer als dat weer lukt springt zij een denkbeeldig gat in de lucht.

Door haar ruime, professionele ervaring als trainer, coach en actrice is zijn in staat om in nagenoeg iedere setting mensen een stap verder te helpen in hun proces. Of dat op het werk is of in prive. Lilian denkt en doet graag met je mee!

Lilian is een Certified Transformational Breath® Facilitator & Trainer en aangesloten bij de Transformational Breath® Foundation in de VS. Zij is tevens een actief lid van de International Breath Foundation [IBF].

Lilian:

“Mijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vergroten van hun bewustzijn. Bewustzijn over hun gedrag en het effect daarvan op hun wereld. Op het moment dat je snapt dat jij de werkelijkheid creëert waarin je leeft, werkt, ademt….dan weet je dat alles wat je meemaakt bedoeld is om je te laten kiezen welke weg je gaat bewandelen. En uiteindelijk zijn alle wegen linksom of rechtsom goed simpelweg omdat ze van jou zijn…”

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaringen kijken dan op LinkedIn.

Lilian & humor:

“Humor is van onschatbare waarde als het gaat om het leven te relativeren en om te realiseren dat het leven niet altijd te serieus genomen hoeft te worden. Lachen helpt om je te ontspannen en daarmee ben je een stuk ontvankelijker om nieuw gedrag aan te leren.

Tijdens mijn werk als trainer en coach merk ik iedere keer weer hoe mensen zichzelf ontwapenen door te lachen en dat levert de mooiste inzichten op.”