Ademtrajecten

Life is too short to be out of breath!

Ademtrajecten

Ademtrajecten zijn er om de adem helemaal te integreren in je dagelijkse leven.
Één zwaluw in de lucht maakt nog geen zomer en dat geldt ook voor de adem. Één ademsessie verandert niet gelijk je hele leven. Daarom heeft LilianUnlimited een aantal Ademtrajecten ontwikkeld.

ZOVT-Ademprogramma
Vitaliteitstraject
Adem & Eva-traject
Ademtraject op maat

Het ZOVT- Ademprogramma

Het 4-weekse Ademprogramma ZOVT is voor iedereen die het effect van transformerend ademen [Transformational Breath] wil ervaren in het dagelijkse leven. ZOVT staat voor: zacht, open, veilig en transformerend. Door zachtheid en veiligheid te ervaren tijdens de ademsessies zal je durven te openen en gaat de transformatie als vanzelf. We leven zoals we ademen en we ademen zoals we leven. Door je adempatroon te veranderen, verander je de [vaak onbewuste] saboterende, zelf-afwijzende gewoontes naar een mildere en echtere manier van leven. Je gaat een beweging maken van reageren naar antwoorden. Het Ademprogramma ZOVT laat om die reden niet meer dan 4 deelnemers tegelijk toe om de helende voorwaarden te creëren. Als je teveel stress ervaart of het leven gewoon een hoop gedoe vindt en ben je er klaar voor om een wezenlijke transformatie te willen doormaken dan ben je meer dan welkom bij dit zachtaardige Ademprogramma!

In dit 4-weekse programma leer je onder andere aan de hand van een ademanalyse je eigen adempatroon kennen. Middels verdiepende oefeningen ga je daar vervolgens mee aan de slag en ontvang je bij iedere bijeenkomst een volledige ademsessie. Het effectieve van dit programma is dat je in-between coaching krijgt aan de hand van adem en bewustwordings-oefeningen. Hierdoor kan je echt ‘quantumleaps’ maken in het ont-wikkelen van jezelf!

Aan bod komen in ieder geval:
* ademanalyses
* 4 begeleide Transformational Breath-sessies
* verdiepende oefeningen [o.a. power of intention, ademmeditaties, Byron Katie, ACT-based oefeningen [Acceptance & Commitment Therapy] * heel veel liefde en humor!

Kosten per ZOVT-Ademprogramma: 275 euro

Wanneer:
Donderdag 10, 17, 24 en 31 januari
Donderdag 7, 14, 21 en 28 maart
Donderdag 9, 16, 23 en 30 mei

Tijden: 16.30 – 19.00

Locatie: Yogaschool Noord-NDSM – Plotterstraat 13 – Amsterdam-Noord

Dit wil ik!

Het vitaliteitstraject

Tijdens dit traject ligt de focus op een toename van jouw algehele vitaliteit zowel fysiek als emotioneel.

Je verhoogt je weerbaarheid en leert tegelijkertijd om je adem in te zetten tijdens stressvolle momenten in zowel je prive als je werkomgeving. Burn-out klachten kunnen tijdens dit traject heel snel en efficient aangepakt worden.

Duur van traject: 8 individuele ademsessies van 2 uur

Tijdspad: 3- 4 maanden

Inhoud: het traject bestaat uit ademsessies, bewustzijnsverdiepende-opdrachten en een berg zuurstof!

Dit wil ik!

Adem & Eva-traject

Dit traject is speciaal voor vrouwen. Vrouwen zijn de hoeders van elke relatie en van de wereld. Als jij ook wel eens het gevoel hebt dat je in een spagaat zit omdat er vanuit je omgeving [of vanuit jezelf] van alles van je verwacht wordt of als je worstelt met de manlijke krachten in je omgeving of met je hormonen of met je kinderen of met de balans tussen je eigen wensen en verlangens en die van de ander… dan is dit jouw traject!

Je gaat tijdens dit traject op zoek naar wie jij werkelijk bent als vrouw. De focus ligt op kracht en zacht. Waar begint jouw vrouwelijkheid en stopt de mannelijkheid? Of is het andersom voor jou?

Duur van traject: 7 individuele ademsessies

Tijdspad: 3- 4 maanden

Dit wil ik!

Ademtraject op maat

Als bovenstaande trajecten niet passen bij jouw behoefte dan bepalen we samen dit traject op maat!

Dit wil ik!