Embrace your breath Retreat

Ondernemers editie

“ van verwarring naar verwondering ”

“Embrace your breath” ondernemers editie.

Wouter de Graaf – Coach & Masseur – en ik nemen je mee op reis naar het zonnige zuiden en naar jezelf!

Lijkt het je wat om je met 5 andere ondernemers voor een kleine week terug te trekken in de bergen en het even niet te hoeven weten, regelen, te beslissen of juist uit te stellen…. meld je dan!

De keuze om de tijd te maken en de tijd nemen om een keuze te maken.

Een reset naar eigen inzicht. Je denkt alles wel eens meegemaakt te hebben en ervaren dat je daar vaak alleen voorstond; je dips, je twijfels, je toppen en wellicht zelfs je (niet erkende) burn-out. Een moment om nog eens achterom te kijken maar bewust voorwaarts te leven.

“Heel fijn als iemand je eens de juiste vragen stelt en er vooral ruimte is voor hoe jij het ziet en je zoveel mee kunt nemen uit de verhalen van anderen. Wat dat uiteindelijk is, ontdek je gaandeweg, het is een mooi proces waarin je meegenomen wordt. Dit zou meer ondernemers goed doen” uit de evaluatie van een deelnemer

Ondernemer zijn kent een vorm van eenzaamheid. Steeds schipperen tussen de zorg verantwoordelijkheid voor je naasten, je bedrijf(s)winst) en je medewerkers.
Als je dat anders wilt doen of op zijn minst ervaren, hoe doe je dat dan. Waar sta je zelf?

Vragen?
Neem contact op

Lilian Korzilius
 06 – 13 04 12 40
 hallo@lilianunlimited.nl

Stoombootweg 41
1035 TT Amsterdam

Zwembad Marnes | Lilian Unlimited

Zo fijn om dan met mensen te praten die ook veel kennis en ervaring hebben en vaker zouden moeten sparren maar geen tijd maken.
Naast de trainer en coach zijn het ook je medereizigers met wie je de diepte in kunt gaan. Door echt te luisteren naar de ander en te leren vragen te stellen krijg je een andere kijk op je eigen situatie en ga je de berg af met nieuwe inzichten.

Tegelijkertijd is het heel inspirerend om de ander jouw kritisch te laten bevragen. Die tegenspraak die je in het dagelijks leven niet opzoekt of makkelijk toelaat leert je veel over jezelf. Ondernemen gaat vaak gepaard met een grote bewijsdrang of zelfs last…….maar voor wie eigenlijk?

Met behulp van de verbonden ademsessies, meditatie en de gesprekken in de groep en de individuele sessies met de ademtherapeut en de coach/masseur is er alle ruimte voor jezelf.

“Durven we het? Hulp vragen en/of los te laten? Als het op het werk moet lopen dan thuis ook……het is voor mij zo gewoon om altijd de spil te zijn. Hier kon ik het” uit de evaluatie van een deelnemer.

Data retreats 2023

• 12 september – 17 september
• 20 september – 25 september
• 19 oktober – 24 oktober

Op de eerste dag van het retreat check je in vanaf 15.00 uur en beginnen we het programma met een gezamenlijk diner.

Het is mogelijk om je verblijf te vervroegen of te verlengen. Bijboeken doe je rechtstreeks bij Refugio Marnes.

Kosten

Voor het 6- daagse programma en het verblijf betaal je:

  • € 1825,00 (incl. BTW) voor een 1 persoonskamer met eigen badkamer
  • € 1625,00 (incl. BTW) voor een 1 persoonskamer met gedeelde badkamer

De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers. De beschikbaarheid van het type kamer is afhankelijk van de samenstelling van de groep en de volgorde van de boekingen.

Let op: voor het boeken van de retreats gelden de Algemene voorwaarden van LilianUnlimited.

Het is aan te raden om een annuleringsverzekering af te sluiten.

“Mijn verwachtingen over de retraite week komt niet eens in de buurt. Wat zijn jullie een topteam samen, echt alle belangrijke elementen die je verwacht van een retraite zaten erin. Om het plaatje helemaal compleet te maken zijn het daarnaast de locatie, het verblijf en de gastheren die het een dikke 10 heeft gemaakt.” Richard Z.

Zuid-Spanje Retreat – Life is too short to be out of breath!

Je gaat je werkelijke leven echt leven!

Neem contact op over de mogelijkheden