Breathe in Pitches en Presentations

ACT coaching

Transformational Breath®

Breathe in Business

Ademwijs in School

Agenda

IBIZA retreat Embrace your soul!

zondag 16 mei – zaterdag 23 mei

Kom naar het magische Ibiza en beleef de week van je leven!

adem – yoga – dance – food – massage

MEER INFORMATIE
Volg Lilian Unlimited op LinkedIn
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Like Lilian Unlimited op Facebook

Referenties

Ik vind jou een ontzettend leuke, lieve, warme, bevlogen en humoristische vrouw dus het was super fijn om de sessies bij jou te mogen doen. Jij hebt echt passie voor de ademhaling en dat breng je echt over op anderen en je creëert een fijne, veilige omgeving voor de deelnemers!

Kristel (deelnemer ademprogramma)

Tijdens mijn 10 jarig jubileum bij mijn werkgever kreeg ik de kans om een bepaald bedrag te besteden aan duurzame inzetbaarheid. Wat dit precies inhield was mij toen nog onduidelijk. Na een gesprek met de afdeling opleiden kwam zij met de tip om een ademtraject te volgen. Vervolgens heb ik contact gezocht met Lilian en voelde gelijk een bepaald vertrouwen. De eerste kennismaking was erg prettig. Lilian is een energieke vrouw die onwijs veel warmte, veiligheid en enthousiasme uitstraalt. Samen hebben we een doel van het ademtraject opgesteld en de eerste ademsessie gedaan. Dit was een enorm mooie ervaring, de dag erna werd ik zelfs echt een keer uitgerust wakker. Mezelf overgeven aan Lilian en vertrouwen op wat er zou gaan komen was voor mij een grote stap. De sessies die volgde waren voor mij een bijzondere ervaring, de techniek van het ademen onder de knie krijgen en het loslaten was een grote winst in mijn prive en werkleven. Op mijn ademhaling letten tijdens het werk heeft mij geholpen om de chaos om me heen te kunnen laten voor wat het is en op mezelf te kunnen focussen. Hierdoor kon ik mij beter concentreren en kost een werkdag mij minder energie. Ook als ik voel dat mijn emoties of gevoel heel heftig worden kan ik door goed ademen weer mezelf vinden.  Een ademsessie uitleggen is niet gemakkelijk, ik zou zeggen ervaar zelf wat er met jou gebeurd tijdens zo’n mooie, veilige sessie bij Lilian!

Mariska (individueel zakelijk ademtraject)

Ik werk graag met Lilian; de beste trainingacteur die ik ken. Ze kent en doorgrond veel communicatie- en ontwikkelmethodieken waardoor ze elk gewenst leereffect in een simulatie kan neerzetten. En dat doet ze als gepassioneerd actrice met verve. Altijd zelf in ontwikkeling, dus ook inspirerend. En daarnaast is het ‘gewoon’ een geweldig mens om mee te werken.

Willem van Oostvoorn, Oostvoorncoaching

Lilian ziet je. Ze ziet je echt, en dat voelt goed en veilig. Dan heb ik het nog niet gehad over haar heerlijke relativerende snappy humor. Die kracht doorbreekt elk laagje terughoudendheid of reservering. Ademen werk is een bijzonder persoonlijke aangelegenheid, waarbij je je kwetsbaarheid tegenkomt. Wat soms ook pijnlijk confronterend kan zijn. Onverwachte emoties en diepere lagen kunnen aan het licht komen, dan is een prettige veilig aanvoelende betrouwbare coach onmisbaar. En precies dat vind ik in Lilian. Elke keer dacht ik wel even te weten hoe het ademen zou gaan verlopen, en telkens was het een andere unieke ervaring, vaak was het tegendeel waar, en bleek het weer een hele beproeving. Lilian voelt dat feiloos aan en stuurt je met zachte hand de juiste kant op. Dank je wel Lilian, ik ben je dankbaar.

Xavier (deelnemer ademprogramma)

Na het lezen van het All-inclusive Ademprogramma van LilianUnlimited, dacht ik ja dit is het! Energie, vitaal, bewustwording en vertrouwen in jezelf,  dat is wat ik nog dit had.  Eind oktober 2017 ben ik met goede moed begonnen aan het programma en 6 sessies later heeft het programma mij zeker iets opgeleverd.  Eerder was ik snel geëmotioneerd als een gesprek over mij ging; ik kon mijn tranen lastig in bedwang houden.  Met behulp van de ademhalingstechnieken ben ik inmiddels in staat om tijdens een gesprek geen enkele traan te laten en dat voelt heel prettig. Dit maakt mij als gesprekspartner ook rustiger en zelfverzekerder.

I.K. (deelnemer Ademprogramma)